hoppets.blogg.se

Även om jag har haft det väldigt tufft i livet så finns ändå hoppet kvar. <3

31 Juli -15

Kategori: Allmänt

Har hunnit med att handla nu på förmiddagen så jag klarar mig till nästa vecka. :-) Jordgubbarna är väl i mognaste laget men det är ju bra järntillskott. 
Helgen kommer att vara lugn. Inget bestämt alls men ärdet någon som vill hitta på något så kan jag säkert följa med. Förhoppningsvis kommer det att bli några soliga dagar i augusti.
Jag har inte haft någon större lust att gå ut på krogen när det inte är någon värme heller. Jag kan sakna att kunna sitta på en uteservering och bara titta på folket som går förbi. Men det är för kallt. Hoppas på lite sol och värme. Men tills dess får jag hålla till godo med kaffe och choklad!
Ha en bra fredag!
 

30 Juli -15

Kategori: Allmänt

Regn, regn och ännu mera regn, så kan jag summera juli månad. Skulle behöva komma iväg någonstans för att få lite värme i min onda kropp. Men det kostar ju en förmögenhet att resa nu. Får väl se vad som händer i framtiden. Det sista som överger mig är ju hoppet.
I dag ska jag inte göra mycket. Kroppen känns inte i någon bra form. Får väl bädda ner mig i soffan och kolla på en serie så går tiden fortare och det blir sängdags igen. I morgon måste jag ju orka gå och handla.
Ha en bra torsdag. Krama om era nära och kära. 
 

Jordskalv...

Kategori: Allmänt

Nu har jag känt det med. Emil och jag satt och kollade på film mär det började mullra och skaka i lägenheten. 
Det var snabbt över, men läskigt att vara med om. Tur att jag inte var ensam.
Nu blir det date med Jompa här på Kostervägen.
Ha en go natt!
Kram