hoppets.blogg.se

Även om jag har haft det väldigt tufft i livet så finns ändå hoppet kvar. <3

30 Mars-16

Kategori: Allmänt

Jag har en väldigt bra handkirurg!! Han lyssnar på vad jag tycker och diskuterar med andra innan han bestämmer något definitivt. Den leden som skulle vara stelopererad var inte stabil så han får ta en bit ben i armbågen och stärka upp den. Och sen även eventuellt en metallplatta. Muskler ska förlängas och stärkas. Lite pyssel helt enkelt! :-) Hoppas att det kan bli bra.
Kram
 

29 Mars-16

Kategori: Allmänt

Regnig tisdag är det idag. Har fått hämtat mina mediciner för två veckor och fixat lite andra grejer så nu kan jag gå runt i mysbyxor och ta det lugnt.
Jag har vänner som inte mår så bra, vissa fysiskt sjuka och andra psykiskt men ändå vill jag vara en go vän. Men ibland måste jag backa undan för att jag blir för involverad. Psyket hos människor kan förvirra vem som helst. Hoppas att personen i fråga får det adekvata hjälp som den behöver. Jag finns ju kvar men på distans.
I morgon är det tid för återbesök på handkirurgen. Sist blev det ju akut inläggning och operation. Får se vad som händer inu.
Ta hand om er!
Kram
 

28 Mars-16

Kategori: Allmänt

Nu var påsken över..Det är bra att det inte varit så mycket smällare i år. Jag tänker på alla djur och deras känsliga öron. 
Söndag på en måndag gör mig veckovill! Denna vackan känns redan mysko. Får hoppas att det ordnar upp sig ändå.... ;-)
Har fått städat lite idag annars har det varit väldigt lugnt.
Ha en bra dag!!
Kram