hoppets.blogg.se

Även om jag har haft det väldigt tufft i livet så finns ändå hoppet kvar. <3

Alla helgons dag! 31 Oktober -15

Kategori: Allmänt

Lite funderingar om denna dagen. Jag har alltid känt en speciell känsla denna helgen. Man går till kyrkogården och gör det fint för hedra sina nära och kära som inte finns kvar hos oss. Kanske tänder man ett ljus, hälsar på hos någon man tänker extra mycket på och minns....Det är en fin helg som ger mycket eftertanke.
 
Men så är det även en helg med Halloween. Det är mindre intressant. Människor klär ut sig i hemska masker, ju blodigare desto bättre. Barn går runt i husen och skriker "bus eller godis" och även dom är utklädda i hemska munderingar. Varför då?? Är det konstigt att människor och djur blir rädda?
 
Det kommer att bli en lugn lördag med mycket film och kaffe för min del. Ta hand om er!
Kram
 

30 Oktober -15

Kategori: Allmänt

Fredag och en helg utan något planerat. Det kan nog bli bra. Sovit dåligt men vad gör det? Jag vaknade iallafall.
Handla och städa lite står på min agenda idag.
Blir mer och mer sugen på att åka iväg någonstans för att få lite omväxling och kanske smärtlindring för min kropp. Får kolla på vilka alternativ som finns. Kanske är det någon som vill åka med....
Nyheterna är avklarade, första koppen likaså men det kommer fler... Både nyheter och kaffekoppar.
Man ska inte tro att livet är enkelt, men tur är väl det, för annars kulle man inte utvecklats till den speciella människa man är!
Ha en bra dag!
 

29 Oktober -15

Kategori: Allmänt

Torsdag, trött och förbannad på att alltid ha så jävla ont. Nu börjar höft och rygg strejka och ett "stag" i ena fingrets steloperation sticker ut mer och mer. Hur mycket mer ska jag ha? Skit, skit, skit!
Färdigklagat. Idag är det ingen simning eftersom barnen har höstlov.så jag får väl ta några längder i badkaret i stället.
Nyheter, mera kaffe och sen får jag fundera på vad jag ska göra med resten av dagen.
Krama varann!