hoppets.blogg.se

Även om jag har haft det väldigt tufft i livet så finns ändå hoppet kvar. <3

31 Maj-16

Kategori: Allmänt

Vilket väder vi haft idag! Satt ute och solade en stund vid ettiden och efter det var det lite mat och lite annat jox. Gick och la mig och vilade och lyssnade på min ljubok. Men jag måste ha somnat och jag vaknade av en generalsmäll! Snacka om att Tor var grisk!! Och jag som är livrädd för åskan.... Men med korsord musik på hög vöym och otroligt bra skönsång så löstes det med.
Nu är det snart dags att krypa i bingen. Imorgon får jag bestämma vad som händer i helgen.... Den som lever får se...
Nu hoppas jag att han (Tor) håller sig borta ett bra tag.
Kram
 

29 Maj-16

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Åsa i klova och hämtade ut min vinst som jag vunnit i en tävling på Facebook. Det blev en jättesnygg baddräkt ifrån Butik Josefin. Sen var vi runt i några andra affäret och sen var en kompis här och försökte laga min gamla dator...
Mors dag idag... Känns inte så viktigt eftersom mina killar får mig att känna det som att det alltid är mors dag.
Men jag var hemma hos min mor och firade lite och sen var det bara att gå hem, ta medicin och vila min förbaskade kropp. :-( Leden som skulle vara stelopererad i mitt vänstra pekfingen har "lossnat" och ger rejäla smärtor så i orgon blir det till att försöka få tag i både neurolog och handkirurg.
Ha en go söndagskväll!
Kram
 

26 Maj-16

Kategori: Allmänt

Ibland känns livet ganska bra trots att jag har väldiga smärtor ochlila nätstrumpor;-) Man måste se det positiva i det hela. Jag hade kunnar haft träfrack! Eller varit utan ben...Allt är en fråga om hur mycket man orkar med...
Söker någon som kan ta sig in i min gamla, näst intill döda dator för att rädda mina foton. Någon som kan?
Imorgon är det fredag och jag har kanske vissa planer inför helgenmen vet inte än... Kanske är det bättre att spara kroppen till nästa helg... Annars är risken att det blir gipsvagga... ;-)
Ta hand om varann och visa kärlek till dem som förtjänar 
Kram