hoppets.blogg.se

Även om jag har haft det väldigt tufft i livet så finns ändå hoppet kvar. <3

Vad tröttsamt...

Kategori: Allmänt

Att bli sjuk nu är ingen höjdare. Känner mig som en hostande och snörvlande kamin. Ynkelvarning. Orkar ingenting och har ont i kroppen och huvudet utöver min "vanliga" smärta. Känns inget vidare. Ska strax lägga mig för natten. Har inte gjort mer än varit i affären en snabbis. Men det tog styggt på mig. 
Förhoppningsvis är det bättre i morgon. Jag kan ju inte sova några längre stunder pga hostan.
Ynkligt god natt!
 

30 juni 😓 -15

Kategori:

Är helt färdig. Hostar och nyser, är nästan utan röst och fryser. Jag lär fortsätta med ryggläge i sängen tills kl 12 då jag får lite hjälp här hemma.  Behöver få handla en del. Men först får jag ta en kopp kaffe och läsa lite nyheter. 

Tappat rösten...

Kategori: Allmänt

Det blir bara sämre med förkylningen. Hostar och nyser och nu har rösten försvunnit. Men jag behöver ju inte prata med någon mer idag.
Idag fick jag bäddsoffan levererad. Det blir jättebra i vardagsrummet. Nu ska jag bara kolla efter ett nytt bord och matta. Men det är ingen brådska, grejerna är ju på sina ställen.
Nu är det politikerveckan på Gotland. Det är alltid lika spännande att höra deras löftesrika tal om satsningar mm. Synd bara att det mesta är sagor och drömmar. 
Nu ska jag provsitta i soffan och fortsätta kolla på serien Blacklist. Hoppas att jag hittat rösten tills i morgon.
Ha en go kväll!